Lancar Lebar Strip kanggo piring panas ndhuwur kaca

Katrangan singkat:

Saiki, kompor induksi lan kompor gelombang ringan tradisional wis dadi kompor listrik utama ing pawon. Kompor induksi ora bisa terus-terusan nggarap kahanan geni cilik, kanthi gelombang elektromagnetik mbebayani tumrap wong. Amarga jumlahe panas sing ditrapake dening kompor gelombang cahya tradisional, suhune saya alon banget kanggo nggoreng kanthi cepet lan mbuwang akeh banget energi Kanggo ngrampungake kekurangan kompor, produk kompor anyar kanggo piring panas paling canggih wis digawe ing omah lan ing luar negeri.


Detail Produk

Tag Produk

Flat wire electric furnace plate(b1)
Flat wire electric furnace plate(a1)

Saiki, kompor induksi lan kompor gelombang ringan tradisional wis dadi kompor listrik utama ing pawon. Kompor induksi ora bisa terus-terusan nggarap kahanan geni cilik, kanthi gelombang elektromagnetik mbebayani tumrap wong. Amarga jumlahe panas sing ditrapake dening kompor gelombang cahya tradisional, suhune saya alon banget kanggo nggoreng kanthi cepet lan mbuwang akeh banget energi Kanggo ngrampungake kekurangan kompor, produk kompor anyar kanggo piring panas paling canggih wis digawe ing omah lan ing luar negeri.

Minangka perusahaan profesional sing paneliti babagan paduan pemanas listrik, kita wis ngrancang strip sudhut tipis khusus kanggo komponen pemanas piring panas ndhuwur kaca.

Biji waja lan komposisi kimia

Biji waja

Komposisi kimia%

 

C

Si

 Cr

Al

S

P

unsur bumi langka

0Cr20Al6

0,03

0,4

19-21

5.0-6.0

0,02

0,025

Jumlah sing cocog

Ukuran ukuran

Kekandelan: 0.04-0.1mm±4%

Jembar: 5-120mm±0.0.5mm

Properti

Biji waja

Suhu layanan maksimal

kekuatan tarik (N / mm²)

Elongasi%

Resistivitas listrik

0Cr20Al6

1300 650-800 12

1,45±0,05

Adhedhasar plastisitas paduan sing apik, dheweke duwe formabilitas kerja sing adhem banget. Fluktuasi resistensi paduan sithik, lan nilai resistensi per meter ora luwih saka patang persen, sing nyebabake paduan bisa migunani sanajan dadi panas. Unsur jejak sing ditambahake ing paduan ningkatake film oksida sing dipasang karo awak kanggo proses panas, sing nambah resistensi oksidasi paduan ing suhu dhuwur. Kanthi bantuan unsur tilak, resistensi creep saya apik ing suhu dhuwur. Produk kasebut ora cacat sawise suhu suwe saya suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita