Babagan Kita

BEIJING SHOU GANG-GITANE MATERI BARU GO., LTDminangka pabrikan khusus, kanthi sejarah luwih saka 60 taun, kanggo ngasilake kabel paduan khusus lan strip paduan pemanasan resistansi, paduan resistensi eletris, baja tahan karat lan kabel spiral kanggo aplikasi industri lan domestik lsp. Perusahaan kasebut nutupi 88,000m² lan duwe area saka 39.268 m² kanggo ruangan kerja. GITANE duwe 500 clerks kalebu 30% kanggo tugas teknis. SG-GITANE entuk sertifikat kanggo sistem mutu ISO9002 ing taun 1996. GS-GITANE entuk sertifikat kanggo sistem mutu ISO9001 ing taun 2003.

Perusahaan SG-GITANE minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing produksi kawat paduan electrothermal industri lan sipil, strip, kawat paduan presisi, kawat baja stainless nglereni super gampang, bahan pembersih pembersih mobil, jalur resistensi rem lokomotif kecepatan tinggi lan lokomotif rel kutha, pita amorf lan inti magnetik, bahan pemanas listrik panyimpenan energi, kawat baja stainless khusus, strip lan bahan las stainless steel khusus. SG-GITANE dhewe duwe fasilitas produksi lengkap kalebu leleh, penempaan lan muter, gambar, perawatan kepala, pelurus lan polesan lsp. Kanthi nggunakake peralatan lan teknologi canggih. Perusahaan iki ditondoi kanthi teknologi produksi sing unik, sainganake alat kontrol kualitas, kualitas produk sing stabil, lan nilai lan spesifikasi sing apik.

Perusahaan SG-GITANE duwe "sertifikat identifikasi perusahaan teknologi tinggi", "sertifikat Pusat Teknologi Beijing Enterprise" lan "perusahaan demonstrasi integrasi riset universitas industri Distrik Changping". Ing taun 2010, perusahaan kasebut diarani "unit standar" sistem manajemen standarisasi produksi keamanan dening Asosiasi Keselamatan Pekerjaan Beijing; saka 2010 nganti 2012, iki diarani Distrik Beijing Changping dening pamrentahan Beijing Changping Pamrentah Rakyat "Unit konservasi energi maju"; ing 2011 lan 2012, iki diarani "unit maju konservasi energi" ing Distrik Changping Beijing dening klompok konservasi energi lan pengurangan konsumsi utama Distrik Beijing Changping.

zhengshu4

Ing taun 2011, iki diarani "unit standar" kanggo standardisasi produksi keamanan perusahaan industri ing Kabupaten Changping dening Administrasi Beijing Changping babagan keamanan kerja; ing wulan Mei 2012, bahan kawat serat aluminium logam kromium wesi sing diproduksi dening perusahaan kami entuk sertifikat produk kunci utama nasional sing diterbitake dening Menteri ilmu pengetahuan lan teknologi; ing 2012, merek dagang perusahaan "SPARK" dianugerahi merek dagang misuwur ing Beijing; sing tanggung jawab nyusun "GB / t-1234 resistensi listrik paduan pemanasan tinggi" "" Fe Cr Al foil kanggo operator honeycomb logam konverter katalitik knalpot otomotif "," GB / t36516 Fe Cr al al kabel kanggo filter pemurnian otomotif "," GB / t13300 metode uji coba urip cepet kanggo campuran elektrotermal resistensi tinggi ";

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3
zhengshu5
zhengshu6

Ing 2015, dadi unit demonstrasi prestasi transformasi perusahaan teknologi tinggi ing Beijing; ing 2015, menang penghargaan inovasi saka China Industrial University Cooperation Research sing diterbitake dening Asosiasi Promosi Kerjasama Penelitian Universitas Industri China; ing 2015, "proyek transformasi prestasi riset bahan anyar kanthi performa tinggi kanggo pemurnian knalpot mobil" menang hadiah pertama penghargaan kontribusi inovasi kualitas produk pusat evaluasi produk Beijing. Manut pangembangan harmoni perusahaan lan masarakat, perusahaan wis nandur modhal udakara 10 yuta yuan kanggo ngiyatake pambangunan perlindungan lingkungan lan fasilitas hemat energi, lan menang judhul unit hemat banyu maju ing Beijing.

SG-GITANE menehi perhatian banget marang kebutuhan pasar lan pangembangan produk anyar, duwe tim personel teknis sing cerdas lan duwe kemampuan. Kepribadian sambutan saka macem-macem kalangan lan kanca ing omah lan ing luar negeri kanggo ngunjungi, nganakake diskusi bisnis lan nyebarake kerja sama ekonomi karo kita. Kita pengin nyedhiyakake layanan sing efisien lan produk sing apik banget kanggo para pelanggan.