Kawat paduan Invar sing kuwat

  • High-strength Invar alloy wire

    Kawat paduan Invar sing kuwat

    Paduan Invar 36, uga dikenal minangka paduan invar, digunakake ing lingkungan sing mbutuhake koefisien ekspansi sing sithik. Titik paduan paduan udakara 230 ℃, ing ngisor iki paduan kasebut feromagnetik lan koefisien ekspansi sithik banget. Nalika suhu luwih dhuwur tinimbang suhu iki, paduan kasebut ora duwe magnetisme lan koefisien ekspansi nambah. Paduan iki umume digunakake kanggo bagean produksi kanthi ukuran kira-kira konstan ing kisaran variasi suhu, lan akeh digunakake ing radio, instrumen presisi, instrumen lan industri liyane.