SGHYZ

  • SGHYZ high temperature electrothermal alloy

    SGHYZ paduan elektroterma suhu dhuwur

    Produk SGHYZ minangka produk anyar sing dikembangake sawise HRE sing wis akeh digunakake ing bahan paduan electrothermal suhu dhuwur ing taun-taun pungkasan. Yen dibandhingake karo HRE, produk SGHYZ nduweni kemurnian sing luwih dhuwur lan resistensi oksidasi sing luwih apik. Kanthi kolokasi elemen bumi langka khusus lan proses manufaktur metalurgi unik, bahan kasebut wis diakoni dening pelanggan domestik lan manca ing bidang serat tahan panas sing suhu dhuwur.