Paduan fungsional khusus

  • Special performance stainless steel wire

    Kawat stainless steel kinerja khusus

    Perusahaan kita duwe sejarah luwih saka 60 taun ing produksi stainless steel. Kanthi milih bahan baku kanthi kualitas dhuwur lan nggunakake proses lebur tungku elektroslag telung tahap + tungku remelting fase siji furn tungku vakum 、 tungku induksi frekuensi medium lan tungku busur listrik + tungku vod, produk kasebut apik banget ing karesikan lan homogen in stabil ing komposisi . Kasedhiya seri kawat Bar 、 lan taksi.
  • Base metal of heat resistance fibrils

    Logam dasar fibril resistensi panas

    Serat logam lan produke kalebu bahan fungsional anyar sing anyar. Serat kasebut ditandai kanthi area permukaan sing gedhe, konduktivitas termal sing dhuwur, konduksi listrik sing apik, fleksibilitas sing apik, resistensi oksidasi suhu tinggi sing apik lan resistensi korosi sing apik banget.
  • Thin Wide Strip for glass top hot plates

    Lancar Lebar Strip kanggo piring panas ndhuwur kaca

    Saiki, kompor induksi lan kompor gelombang ringan tradisional wis dadi kompor listrik utama ing pawon. Kompor induksi ora bisa terus-terusan nggarap kahanan geni cilik, kanthi gelombang elektromagnetik mbebayani tumrap wong. Amarga jumlahe panas sing ditrapake dening kompor gelombang cahya tradisional, suhune saya alon banget kanggo nggoreng kanthi cepet lan mbuwang akeh banget energi Kanggo ngrampungake kekurangan kompor, produk kompor anyar kanggo piring panas paling canggih wis digawe ing omah lan ing luar negeri.
  • Thin Wide Strip for Gas Clean-up

    Lancar Lebar Strip kanggo Mbersihake Gas

    Jalur sudhut tipis Fe-Cr-Al sing diproduksi dening perusahaan kami, babagan aspek pilihan peleburan campuran paduan, digawe saka bahan baku bermutu kayata ferit, ferrochrome, ingot aluminium, dicium dening peleburan elektro-slag dobel. Ing desain saka komposisi kimia, kanthi nambah unsur Thulium, resistensi oksidasi lan umur urip saka campuran wis apik.
  • Locomotive Braking Resistance brands

    Merek Resistem Rem Lokomotif

    Merek Resistem Rem Lokomotif digunakake minangka bahan utama resistor rem lokomotif listrik, lokomotif diesel, lokomotif kereta bawah tanah, sepur kanthi kecepatan tinggi; Lan merek kasebut nduweni ciri khas resistensi sing dhuwur lan stabil, resistensi oksidasi permukaan, tahan korosi; Kajaba, anti-geter, resistensi creep sing luwih apik ing suhu dhuwur bisa nyukupi kabutuhan Resistor rem lokomotif listrik.
  • High-strength Invar alloy wire

    Kawat paduan Invar sing kuwat

    Paduan Invar 36, uga dikenal minangka paduan invar, digunakake ing lingkungan sing mbutuhake koefisien ekspansi sing sithik. Titik paduan paduan udakara 230 ℃, ing ngisor iki paduan kasebut feromagnetik lan koefisien ekspansi sithik banget. Nalika suhu luwih dhuwur tinimbang suhu iki, paduan kasebut ora duwe magnetisme lan koefisien ekspansi nambah. Paduan iki umume digunakake kanggo bagean produksi kanthi ukuran kira-kira konstan ing kisaran variasi suhu, lan akeh digunakake ing radio, instrumen presisi, instrumen lan industri liyane.
  • Ultra Free-cutting Stainless Steel Wire for Ball-Point Pen Tip

    Kawat Baja tahan karat Ultra Gratis kanggo Tip Pena Ball-Point

    Kanggo nanggepi panjaluk Perdana Menteri Li Keqiang kanggo mungkasi perang industri manufaktur China, SG-GITANE, kanthi cepet nyiyapake tim panliten sing kasusun saka enem teknisi ing Januari 2017 kanthi mandhiri ngembangake lan ngasilake bahan soket bola kanggo kepala pena bal.