Lancar Lebar Strip kanggo piring panas ndhuwur kaca

  • Thin Wide Strip for glass top hot plates

    Lancar Lebar Strip kanggo piring panas ndhuwur kaca

    Saiki, kompor induksi lan kompor gelombang ringan tradisional wis dadi kompor listrik utama ing pawon. Kompor induksi ora bisa terus-terusan nggarap kahanan geni cilik, kanthi gelombang elektromagnetik mbebayani tumrap wong. Amarga jumlahe panas sing ditrapake dening kompor gelombang cahya tradisional, suhune saya alon banget kanggo nggoreng kanthi cepet lan mbuwang akeh banget energi Kanggo ngrampungake kekurangan kompor, produk kompor anyar kanggo piring panas paling canggih wis digawe ing omah lan ing luar negeri.