produk dhuwur mburi

  • HRE resistance heating wire

    Kawat pemanasan resistensi HRE

    Kawat pemanasan resistensi HRE digunakake kanggo tungku suhu tinggi. Karakteristik yaiku: resistensi suhu dhuwur, umur operasi sing dawa, resistensi oksidasi sing apik, gangguan suhu sing apik banget, kemampuan proses sing apik, bali menyang keluwesan cilik, lan kinerja pangolahane luwih apik tinimbang 0Cr27Al7Mo2 lan kinerja suhu dhuwur luwih adhem tinimbang 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu bisa resch 1400 ℃.
  • Ultra high temperature electrothermal alloy

    Paduan elektroterma suhu tinggi

    Produk iki digawe saka paduan empuk kanthi teknologi metalurgi bubuk. Iki diproduksi dening proses pangobatan adhem lan panas sing adhem. Paduan pemanasan listrik suhu ultra-dhuwur nduweni resistensi oksidasi sing apik, tahan korosi suhu dhuwur, creep cilik, umur panjang lan owah-owahan resistensi cilik.
  • SGHYZ high temperature electrothermal alloy

    SGHYZ paduan elektroterma suhu dhuwur

    Produk SGHYZ minangka produk anyar sing dikembangake sawise HRE sing wis akeh digunakake ing bahan paduan electrothermal suhu dhuwur ing taun-taun pungkasan. Yen dibandhingake karo HRE, produk SGHYZ nduweni kemurnian sing luwih dhuwur lan resistensi oksidasi sing luwih apik. Kanthi kolokasi elemen bumi langka khusus lan proses manufaktur metalurgi unik, bahan kasebut wis diakoni dening pelanggan domestik lan manca ing bidang serat tahan panas sing suhu dhuwur.
  • Ultra Free-cutting Stainless Steel Wire for Ball-Point Pen Tip

    Kawat Baja tahan karat Ultra Gratis kanggo Tip Pena Ball-Point

    Kanggo nanggepi panjaluk Perdana Menteri Li Keqiang kanggo mungkasi perang industri manufaktur China, SG-GITANE, kanthi cepet nyiyapake tim panliten sing kasusun saka enem teknisi ing Januari 2017 kanthi mandhiri ngembangake lan ngasilake bahan soket bola kanggo kepala pena bal.