Kabel tungku Listrik merek SPARK

  • SPARK brand wire spiral

    Spiral kawat merek SPARK

    Kawat spiral merek Spark "kondhang ing saindenging negara. Nggunakake kabel paduan Fe-Cr-Al lan Ni-Cr-Al berkualitas tinggi minangka bahan baku lan nggunakake mesin berliku otomatis kanthi kecepatan tinggi kanthi kapasitas daya kontrol komputer. Kita produk duwe resistensi suhu dhuwur, munggah suhu cepet, umur layanan dawa, resistensi stabil, kesalahan daya output cilik, defleksi kapasitas cilik, nada seragam sawise elongasi, lan permukaan sing lancar.