Lancar Lebar Strip kanggo Mbersihake Gas

  • Thin Wide Strip for Gas Clean-up

    Lancar Lebar Strip kanggo Mbersihake Gas

    Jalur sudhut tipis Fe-Cr-Al sing diproduksi dening perusahaan kami, babagan aspek pilihan peleburan campuran paduan, digawe saka bahan baku bermutu kayata ferit, ferrochrome, ingot aluminium, dicium dening peleburan elektro-slag dobel. Ing desain saka komposisi kimia, kanthi nambah unsur Thulium, resistensi oksidasi lan umur urip saka campuran wis apik.