Babagan Kita

BEIJING SHOU GANG-GITANE NEW MATERIALS GO., LTD minangka pabrikan khusus, kanthi sejarah luwih saka 60 taun, kanggo ngasilake kabel paduan khusus lan strip paduan pemanasan resistensi, paduan resistensi eletris, baja tahan karat lan kabel spiral kanggo aplikasi industri lan domestik lsp. Perusahaan iki nutupi 88, 000m² lan jembar 39,268m² kanggo ruangan kerja. GITANE duwe 500 clerks kalebu 30% kanggo tugas teknis. SG-GITANE entuk sertifikat kanggo sistem mutu ISO9002 ing taun 1996. GS-GITANE entuk sertifikat kanggo sistem mutu ISO9001 ing taun 2003.

  • company pic

PAWARTA

news pic5

PRODUK TERBARU