Hubungi Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

BEIJING SHOUGANG GITANE NEW MATERIALS CO., LTD

Alamat: NO.9 Jalan Fusheng Shahe Changping Distrik Beijing 102206. China

Telpon: 0086-10-80719988 / 0086-18301603130 / 0086-13693152768

Jam: Senen-Jumuah: 8 esuk nganti 4.30 sore / Setu, Minggu: Tutup