Produk

  • Special performance stainless steel wire

    Kawat stainless steel kinerja khusus

    Perusahaan kita duwe sejarah luwih saka 60 taun ing produksi stainless steel. Kanthi milih bahan baku kanthi kualitas dhuwur lan nggunakake proses lebur tungku elektroslag telung tahap + tungku remelting fase siji furn tungku vakum 、 tungku induksi frekuensi medium lan tungku busur listrik + tungku vod, produk kasebut apik banget ing karesikan lan homogen in stabil ing komposisi . Kasedhiya seri kawat Bar 、 lan taksi.
  • Base metal of heat resistance fibrils

    Logam dasar fibril resistensi panas

    Serat logam lan produke kalebu bahan fungsional anyar sing anyar. Serat kasebut ditandai kanthi area permukaan sing gedhe, konduktivitas termal sing dhuwur, konduksi listrik sing apik, fleksibilitas sing apik, resistensi oksidasi suhu tinggi sing apik lan resistensi korosi sing apik banget.
  • HRE resistance heating wire

    Kawat pemanasan resistensi HRE

    Kawat pemanasan resistensi HRE digunakake kanggo tungku suhu tinggi. Karakteristik yaiku: resistensi suhu dhuwur, umur operasi sing dawa, resistensi oksidasi sing apik, gangguan suhu sing apik banget, kemampuan proses sing apik, bali menyang keluwesan cilik, lan kinerja pangolahane luwih apik tinimbang 0Cr27Al7Mo2 lan kinerja suhu dhuwur luwih adhem tinimbang 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu bisa resch 1400 ℃.
  • Ultra high temperature electrothermal alloy

    Paduan elektroterma suhu tinggi

    Produk iki digawe saka paduan empuk kanthi teknologi metalurgi bubuk. Iki diproduksi dening proses pangobatan adhem lan panas sing adhem. Paduan pemanasan listrik suhu ultra-dhuwur nduweni resistensi oksidasi sing apik, tahan korosi suhu dhuwur, creep cilik, umur panjang lan owah-owahan resistensi cilik.
  • SGHYZ high temperature electrothermal alloy

    SGHYZ paduan elektroterma suhu dhuwur

    Produk SGHYZ minangka produk anyar sing dikembangake sawise HRE sing wis akeh digunakake ing bahan paduan electrothermal suhu dhuwur ing taun-taun pungkasan. Yen dibandhingake karo HRE, produk SGHYZ nduweni kemurnian sing luwih dhuwur lan resistensi oksidasi sing luwih apik. Kanthi kolokasi elemen bumi langka khusus lan proses manufaktur metalurgi unik, bahan kasebut wis diakoni dening pelanggan domestik lan manca ing bidang serat tahan panas sing suhu dhuwur.
  • Fe-Cr-Al alloys

    Paduan Fe-Cr-Al

    Paduan Fe-Cr-Al minangka salah sawijining paduan elektroterma sing paling akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri. Ditondoi kanthi resistivitas dhuwur, koefisien suhu resistensi cilik, resistensi oksidasi sing apik, suhu dhuwur lan sapanunggalane. Paduan iki digunakake umume kanggo nggawe peralatan pemanas industri lan peralatan pemanas domestik.
  • SPARK brand wire spiral

    Spiral kawat merek SPARK

    Kawat spiral merek Spark "kondhang ing saindenging negara. Nggunakake kabel paduan Fe-Cr-Al lan Ni-Cr-Al berkualitas tinggi minangka bahan baku lan nggunakake mesin berliku otomatis kanthi kecepatan tinggi kanthi kapasitas daya kontrol komputer. Kita produk duwe resistensi suhu dhuwur, munggah suhu cepet, umur layanan dawa, resistensi stabil, kesalahan daya output cilik, defleksi kapasitas cilik, nada seragam sawise elongasi, lan permukaan sing lancar.
  • EMC Common Mode Choke Cores

    Corak Corak Mode Umum EMC

    Common Mode Chokes (CMC) digunakake kanggo nyegah EMI kanthi aplikasi nyebar peralatan elektronik lan gangguan elektromagnetik (EMI) ing jaringan listrik. 
  • Thin Wide Strip for glass top hot plates

    Lancar Lebar Strip kanggo piring panas ndhuwur kaca

    Saiki, kompor induksi lan kompor gelombang ringan tradisional wis dadi kompor listrik utama ing pawon. Kompor induksi ora bisa terus-terusan nggarap kahanan geni cilik, kanthi gelombang elektromagnetik mbebayani tumrap wong. Amarga jumlahe panas sing ditrapake dening kompor gelombang cahya tradisional, suhune saya alon banget kanggo nggoreng kanthi cepet lan mbuwang akeh banget energi Kanggo ngrampungake kekurangan kompor, produk kompor anyar kanggo piring panas paling canggih wis digawe ing omah lan ing luar negeri.
  • Thin Wide Strip for Gas Clean-up

    Lancar Lebar Strip kanggo Mbersihake Gas

    Jalur sudhut tipis Fe-Cr-Al sing diproduksi dening perusahaan kami, babagan aspek pilihan peleburan campuran paduan, digawe saka bahan baku bermutu kayata ferit, ferrochrome, ingot aluminium, dicium dening peleburan elektro-slag dobel. Ing desain saka komposisi kimia, kanthi nambah unsur Thulium, resistensi oksidasi lan umur urip saka campuran wis apik.
  • Locomotive Braking Resistance brands

    Merek Resistem Rem Lokomotif

    Merek Resistem Rem Lokomotif digunakake minangka bahan utama resistor rem lokomotif listrik, lokomotif diesel, lokomotif kereta bawah tanah, sepur kanthi kecepatan tinggi; Lan merek kasebut nduweni ciri khas resistensi sing dhuwur lan stabil, resistensi oksidasi permukaan, tahan korosi; Kajaba, anti-geter, resistensi creep sing luwih apik ing suhu dhuwur bisa nyukupi kabutuhan Resistor rem lokomotif listrik.
  • High-strength Invar alloy wire

    Kawat paduan Invar sing kuwat

    Paduan Invar 36, uga dikenal minangka paduan invar, digunakake ing lingkungan sing mbutuhake koefisien ekspansi sing sithik. Titik paduan paduan udakara 230 ℃, ing ngisor iki paduan kasebut feromagnetik lan koefisien ekspansi sithik banget. Nalika suhu luwih dhuwur tinimbang suhu iki, paduan kasebut ora duwe magnetisme lan koefisien ekspansi nambah. Paduan iki umume digunakake kanggo bagean produksi kanthi ukuran kira-kira konstan ing kisaran variasi suhu, lan akeh digunakake ing radio, instrumen presisi, instrumen lan industri liyane.