Kawat stainless steel kinerja khusus

Katrangan singkat:

Perusahaan kita duwe sejarah luwih saka 60 taun ing produksi stainless steel. Kanthi milih bahan baku kanthi kualitas dhuwur lan nggunakake proses lebur tungku elektroslag telung tahap + tungku remelting fase siji furn tungku vakum 、 tungku induksi frekuensi medium lan tungku busur listrik + tungku vod, produk kasebut apik banget ing karesikan lan homogen in stabil ing komposisi . Kasedhiya seri kawat Bar 、 lan taksi.


Detail Produk

Tag Produk

Special performance stainless steel wire(c)
Special performance stainless steel e

Perusahaan kita duwe sejarah luwih saka 60 taun ing produksi stainless steel. Kanthi milih bahan baku kanthi kualitas dhuwur lan nggunakake proses lebur tungku elektroslag telung tahap + tungku remelting fase siji furn tungku vakum 、 tungku induksi frekuensi medium lan tungku busur listrik + tungku vod, produk kasebut apik banget ing karesikan lan homogen in stabil ing komposisi . Kasedhiya seri Bar, kawat, lan strip strip.

Ukuran ukuran

Kawat ditarik kadhemen

Ф0.05-10.00mm

Strip sing adhem digulung

Kekandelan 0.1-2.5mm

 

Jembaré 5.0-40.0mm

Strip panas sing digulung

Kekandelan 4.0-6.0mm

 

Jembar 15.0-40.0mm

Pita sing digulung adhem

Kekandelan 0,05-0,35mm

 

Jembar 1.0-4.5mm

Tali waja

Ф10.0-20.0mm

Komposisi Kimia saka Baja tahan karat

Properti

Komposisi nominal

 

C

Si

Mbak

Cr

Ni

Cu

Mo

N

 

 

ora luwih gedhe saka

 

308

0,08

2.0

-

19-21

10-12

-

-

 

 

309Nb

0,08

1.0

2.0

22-24

12-16

-

-

 

 

316L

0,03

1.0

2.0

16-18

10-14

-

2-3

≤0.1

 

316Ti

0,08

1.0

2.0

16-18

10-14

-

2-3

≤0.1

Ti5 (C + N)

-0,7%

304L

0,03

1.0

2.0

18-20

8-12

-

-

≤0.1

 

800H

0.05-0.1

1.0

1.5

19-23

30-35

≤0.75

-

 

Fe≥39.5%

Al: 0.15-0.6

Ti: 0.15-0.6

904L

0,02

1.0

2.0

19-23

30-35

1-2

4-5

≤0.1

 

SUS430LX

0,03

0,75

1.0

16-19

-

-

-

-

Ti 或 Nb 0,1-1

SUS434

0,12

1.0

1.0

16-18

-

-

0,75-1,25

-

 

329

0,08

0,75

1.0

23-28

2-5

-

1-2

 

 

SUS630

0,07

1.0

1.0

15-17

3-5

3-5

-

-

Nb: 0,05-0,35

 

SUS632

0,09

1.0

1.0

16-18

6.5-7.75

-

-

-

Al: 0,75-1,5

 

05Cr17Ni4Cu4Nb

0,07

1.0

1.0

15-17.5

3-5

3-5

-

-

Nb: 0.15-0.45

 

Jeneng Produk: 904L

Sifat fisik: 904L, kerapatan: 8,24g / cm3, titik leleh: 1300-1390 ℃

Perawatan panas: pengawetan panas ing antarane 1100-1150 ℃ suwene 1-2 jam, pendinginan udhara kanthi cepet utawa adhem banyu.

Sipat mekanik: kekuatan tarik: σ B ≥ 490mpa, ngasilake tenaga σ B ≥ 215mpa, perpanjangan: δ≥ 35%, atose: 70-90 (HRB)

Ketahanan korosi lan lingkungan aplikasi utama: 904L minangka jinis baja tahan karat austenitik kanthi isi karbon sithik lan logam paduan sing dhuwur, sing dirancang kanggo kahanan korosi sing atos. Tahan korosi luwih apik saka 316L lan 317L, lan njupuk rega lan kinerja, lan rasio kinerja biaya dhuwur. Amarga tambahan tembaga 1,5%, tahan korosi banget kanggo nyuda asam kayata asam sulfat lan asam fosforik. Uga tahan korosi banget kanggo korosi stres, korosi pitting lan korosi crevice sing disebabake dening ion klorida, lan tahan apik kanggo korosi intergranular. Ing kisaran konsentrasi 0-98%, suhu 904L bisa nganti 40 ℃. Ing kisaran asam fosforat 0-85%, resistansi korosi apik banget. Ing asam fosforis industri sing diprodhuksi kanthi proses udan, kotoran duwe pengaruh sing kuat tumrap resistensi korosi. Ing kabeh jinis asam fosforik, ketahanan korosi 904L luwih apik tinimbang baja tahan karat biasa. Ing asam nitrat oksidasi kuat, resistansi korosi saka baja 904L luwih murah tinimbang baja paduan dhuwur tanpa molibdenum. Ing asam hidroklorat, panggunaan 904L diwatesi dadi konsentrasi luwih murah 1-2%. Ing kisaran konsentrasi iki. Resistansi korosi 904L luwih apik tinimbang baja tahan karat konvensional. Baja 904L nduweni resistensi tinggi kanggo korosi pitting. Ing larutan klorida, energi resistansi korosi sing gedhe Kekuwatan uga apik banget. Kandhungan nikel dhuwur 904L nyuda tingkat korosi ing jugangan lan celah. Baja tahan karat austenit biasa bisa uga sensitif karo korosi stres ing lingkungan kaya klorida nalika suhu luwih dhuwur tinimbang 60 ℃. Sensitivasi bisa dikurangi kanthi nambah isi nikel saka stainless steel. Amarga kandungan nikel sing akeh, 904L nduweni ketahanan retak korosi stres sing dhuwur ing larutan klorida, larutan hidroksida konsentrat lan lingkungan kaya hidrogen sulfida.

 

Jeneng Produk: 304L

Sipat fisik: Kapadhetan 7,93 g / cm3

Baja tahan karat 30L minangka stainless steel umum, sing digunakake akeh minangka stainless steel kromium nikel. Iki nduweni ketahanan korosi sing apik, tahan panas, kekuwatan suhu sing sithik lan sifat mekanik. Tahan karat ing atmosfer. Yen swasana industri utawa wilayah sing reget banget, kudu diresiki wektu supaya ora ana korosi. Cocog kanggo ngolah panganan, panyimpenan lan transportasi. Nduweni mesin lan ketahanan sing apik. Penukar panas piring, gulung, barang-barang rumah tangga, bahan bangunan, kimia, industri panganan, lsp. Stainless steel 30L minangka bahan stainless steel panganan sing disetujoni.

 

Jeneng Produk: 309Nb

Sifat fisik: kekuatan tarik: 550MPa, pemanjangan: 25%

Karakteristik lan arah las:

309nb nduweni lapisan jinis asam rutile lan dirancang kanggo gantian welding elektroda saiki utawa positif. 309nb minangka jinis paduan 23CR13 NiKajaba niobium nyuda konten karbon lan tahan resistensi karbida sing apik, mula nambah resistensi korosi nuklir wates gandum. Uga nawakake kekuwatan sing luwih dhuwur ing lingkungan suhu dhuwur sing cocog kanggo welding suhu dhuwur saka baja komposit ASTM 347 utawa baja karbon kanggo las permukaan.

309nb uga bisa digunakake kanggo ngelas macem-macem baja karbon rendah lan baja tahan karat.

 

Jeneng Produk: SUS434

Sipat fisik: Kekuwatan panenan bersyarat σ 0.2 (MPA): ≥ 205 Elongation δ 5 (%): ≥ 40 Pangurangan area ψ (%): ≥ 50

Atose: ≤ 187hb; ≤ 90jam; ≤ 200hv

Pambuka produk:

Karakteristik baja tahan karat SUS434 / 436/439 ferit: baja perwakilan saka baja ferit, kanthi tingkat ekspansi termal sing kurang, resistensi formasi lan oksidasi sing apik. 430 digunakake minangka produk cetakan kayata panel dekorasi interior mobil, lan baja 434 lan 436 stainless digunakake nalika resistensi korosi luwih apik. 436 minangka kelas baja modifikasi 434, sing nyuda kecenderungan "kerutan" ing operasi pembentuk sing cukup ketat. Aplikasi: kompor tahan panas, kompor, bagean alat rumah tangga, peralatan makan kelas 2, tangki banyu, dekorasi, sekrup lan kacang.

 

Jeneng Produk: SUS630/632

Pitepangan produk:

630/632 yaiku presipitasi martensit sing ngencengi jalur stainless steel. Nduweni kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, kinerja las sing apik lan resistensi korosi. Sawise perawatan panas, sifat-sifat mekanik produk luwih sampurna, sing bisa tekan kekuatan kompresi 1100-1300 MPa (160-190 Ksi). Bahan iki ora bisa digunakake ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang 300 ℃ (570f) utawa suhu sing endhek banget. Iki nduweni ketahanan korosi sing apik ing atmosfer lan asam encer utawa uyah. Resistansi korosi padha karo 304 lan 430. 630/632 wis digunakake ing katup, poros, industri serat kimia lan bagean-bagean kekuatan dhuwur kanthi syarat resistansi korosi tartamtu. Struktur metalografi: karakteristik struktur yaiku jinis hardening presipitasi.

Aplikasi: digunakake kanggo bagean pabrik kanthi tahan korosi sing dhuwur lan kekuatan dhuwur, kayata bantalan lan bagian turbin uap.

 

Jeneng Produk: 05cr17ni4cu4nb

Pitepangan produk:

Paduan 7-4ph minangka baja tahan karat sing dicepetake, dikencengi lan martensit sing digawe saka tembaga lan niobium / columbium.

Karakteristik: sawise perawatan panas, sifat mekanik produk luwih sampurna, lan kekuatan kompres bisa nganti 1100-1300 MPa (160-190 Ksi). Bahan iki ora bisa digunakake ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang 300 ℃ (572 Fahrenheit) utawa suhu sing endhek banget. Iki nduweni ketahanan korosi sing apik ing atmosfer lan asam encer utawa uyah. Resistansi korosi padha karo 304 lan 430.

 

17-4PH yaiku udan tahan karat presidensi martensitik. Kinerja 17-4PH gampang kanggo nyetel level kekuwatan, sing bisa diatur kanthi ngganti proses perawatan panas. Cara penguatan utama yaiku transformasi martensitik lan fase pengerasan udan sing dibentuk dening perawatan tuwa. Properti atenuasi 17-4PH apik, resistensi lemes korosi lan resistensi tetes banyu kuwat.

 

area aplikasi:

· Platform luar negeri, HELIDOCK, platform liyane

· Industri panganan

· Industri pulp lan kertas

· Aerospace (agul-agul turbin)

· Bagian mekanik

· Drum limbah nuklir


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita