Paduan Fe-Cr-Al

Katrangan singkat:

Paduan Fe-Cr-Al minangka salah sawijining paduan elektroterma sing paling akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri. Ditondoi kanthi resistivitas dhuwur, koefisien suhu resistensi cilik, resistensi oksidasi sing apik, suhu dhuwur lan sapanunggalane. Paduan iki digunakake umume kanggo nggawe peralatan pemanas industri lan peralatan pemanas domestik.


Detail Produk

Tag Produk

Fe-Cr-Al alloys1
Fe-Cr-Al alloys2
Fe-Cr-Al alloys3

Paduan Fe-Cr-Al minangka salah sawijining paduan elektroterma sing paling akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri. Ditondoi kanthi resistivitas dhuwur, koefisien suhu resistensi cilik, resistensi oksidasi sing apik, suhu dhuwur lan sapanunggalane. Paduan iki digunakake umume kanggo nggawe peralatan pemanas industri lan peralatan pemanas domestik. Paduan Fe-Cr-Al minangka salah sawijining produk utama perusahaan. Kabeh paduan pemanasan resistensi sing diproduksi dening perusahaan dibedakake karo komposisi seragam, resistivitas dhuwur, dimensi akurat, umur operasi sing dawa lan proses sing apik. Konsumen bisa milih biji sing cocog miturut sarat sing beda.

Kawat pemanasan resistensi SG-GITANE 0Cr25Al5 pikantuk gelar produk unggulan saka Menteri Industri Metalurgi China. Ing taun 1983, kawat pemanas resistensi perusahaan HRE menehi hadiah nomer loro kanggo kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi saka Kotamadya Beijing.

Ukuran ukuran

Kabel

Ø0.0310.00mm

Rod kawat

Ø5.5012.00mm

Pita

Kandel 0,050,35mm

 

Jembar 0,54,5mm

Strip

Kandel 0,52.5mm

 

Jembaré 5.048.0mm

Strip sing digulung panas

Kekandelan 4.06.0mm

 

Jembar 15.038.0mm

Tali waja

Ø10.020.0mm

Komposisi Kimia saka Baja tahan karat

Properti

0Cr21Al6Nb

0Cr25Al5

0Cr23Al5

0Cr19Al5

0Cr19Al3

1Cr13Al4

Komposisi nominal

Cr

Al

Fe

Ni

 

24.0

6.0

Ngaso

——

 

25.0

5.3

Ngaso

——

 

22.0

5.0

Ngaso

——

 

19.0

5.0

Ngaso

——

 

19.0

3.7

Ngaso

——

 

13.5

5.0

Ngaso

——

Maks. Suhu operasi terus-terusan ℃

1400

1300

1250

1200

1100

950

Faktor suhu resistivitas Ct

800 ℃

1000 ℃

1200 ℃

 

 

1.03

1.04

1.04

 

 

1.05

1.06

1.06

 

 

1.06

1.07

1.08

 

 

1.05

1.06

1.06

 

 

1.17

1.19

——

 

 

1.13

1.14

——

Kapadhetan (g / cm3)

7.10

7.15

7.25

7.20

7.35

7.40

Titik lebur (udakara) (℃)

1500

1500

1500

1500

1500

1450

Kekuwatan tarik (udakara) (N / mm2)

750

750

750

750

750

750

Elongasi pecah (udakara)%

16

16

16

16

16

16

Sifat magnetik

Magnetik

Magnetik

Magnetik

Magnetik

Magnetik

Magnetik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita