Kawat stainless steel kinerja khusus

  • Special performance stainless steel wire

    Kawat stainless steel kinerja khusus

    Perusahaan kita duwe sejarah luwih saka 60 taun ing produksi stainless steel. Kanthi milih bahan baku kanthi kualitas dhuwur lan nggunakake proses lebur tungku elektroslag telung tahap + tungku remelting fase siji furn tungku vakum 、 tungku induksi frekuensi medium lan tungku busur listrik + tungku vod, produk kasebut apik banget ing karesikan lan homogen in stabil ing komposisi . Kasedhiya seri kawat Bar 、 lan taksi.