Paduan Listrik

  • Fe-Cr-Al alloys

    Paduan Fe-Cr-Al

    Paduan Fe-Cr-Al minangka salah sawijining paduan elektroterma sing paling akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri. Ditondoi kanthi resistivitas dhuwur, koefisien suhu resistensi cilik, resistensi oksidasi sing apik, suhu dhuwur lan sapanunggalane. Paduan iki digunakake umume kanggo nggawe peralatan pemanas industri lan peralatan pemanas domestik.
  • SPARK brand wire spiral

    Spiral kawat merek SPARK

    Kawat spiral merek Spark "kondhang ing saindenging negara. Nggunakake kabel paduan Fe-Cr-Al lan Ni-Cr-Al berkualitas tinggi minangka bahan baku lan nggunakake mesin berliku otomatis kanthi kecepatan tinggi kanthi kapasitas daya kontrol komputer. Kita produk duwe resistensi suhu dhuwur, munggah suhu cepet, umur layanan dawa, resistensi stabil, kesalahan daya output cilik, defleksi kapasitas cilik, nada seragam sawise elongasi, lan permukaan sing lancar.
  • Ni-Cr alloys

    Wesi Ni-Cr

    Paduan elektroterma Ni-Cr nduweni kekuatan suhu dhuwur. Kuwat banget lan ora gampang deformasi. Struktur gandum ora gampang diganti. Plastisitas luwih apik tinimbang paduan Fe-Cr-Al. Ora ana brittleness sawise pendinginan suhu dhuwur, umur dawa, gampang diproses lan dipasang, nanging suhu layanan luwih murah tinimbang paduan Fe-Cr-Al.
  • Pail-Packing alloys

    Paduan Pail-Packing

    Kawat kemasan pail minangka salah sawijining jinis produk anyar. Ngadopsi teknologi berliku canggih, kawat nduweni bobote Piece sing dhuwur lan linier sing apik. Kanthi nggunakake paket ember, sampeyan bisa ngirit wektu kanggo ngganti bungkus mungsuh spool plastik cilik sing kudu mandheg produksi terus-terusan.