HRE paduan elektroterma suhu tinggi

  • HRE resistance heating wire

    Kawat pemanasan resistensi HRE

    Kawat pemanasan resistensi HRE digunakake kanggo tungku suhu tinggi. Karakteristik yaiku: resistensi suhu dhuwur, umur operasi sing dawa, resistensi oksidasi sing apik, gangguan suhu sing apik banget, kemampuan proses sing apik, bali menyang keluwesan cilik, lan kinerja pangolahane luwih apik tinimbang 0Cr27Al7Mo2 lan kinerja suhu dhuwur luwih adhem tinimbang 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu bisa resch 1400 ℃.