Paduan Fe-Cr-Al

  • Fe-Cr-Al alloys

    Paduan Fe-Cr-Al

    Paduan Fe-Cr-Al minangka salah sawijining paduan elektroterma sing paling akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri. Ditondoi kanthi resistivitas dhuwur, koefisien suhu resistensi cilik, resistensi oksidasi sing apik, suhu dhuwur lan sapanunggalane. Paduan iki digunakake umume kanggo nggawe peralatan pemanas industri lan peralatan pemanas domestik.