Kawat pemanasan resistensi HRE

Katrangan singkat:

Kawat pemanasan resistensi HRE digunakake kanggo tungku suhu tinggi. Karakteristik yaiku: resistensi suhu dhuwur, umur operasi sing dawa, resistensi oksidasi sing apik, gangguan suhu sing apik banget, kemampuan proses sing apik, bali menyang keluwesan cilik, lan kinerja pangolahane luwih apik tinimbang 0Cr27Al7Mo2 lan kinerja suhu dhuwur luwih adhem tinimbang 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu bisa resch 1400 ℃.


Detail Produk

Tag Produk

Kawat pemanasan resistensi HRE digunakake kanggo tungku suhu tinggi. Karakteristik yaiku: resistensi suhu dhuwur, umur operasi sing dawa, resistensi oksidasi sing apik, gangguan suhu sing apik banget, kemampuan proses sing apik, bali menyang keluwesan cilik, lan kinerja pangolahane luwih apik tinimbang 0Cr27Al7Mo2 lan kinerja suhu dhuwur luwih adhem tinimbang 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu bisa resch 1400 ℃.

wire

Ukuran sawetara:

∮0.5-∮10.0mm

Gunakake: Kita bisa nyedhiyakake ukuran khusus saka syarat pelanggan babagan HRE.

HRE umume digunakake kanggo tungku metallurgy bubuk, tungku difusi, tungku pemanas tabung sumringah lan macem-macem awak tungku pemanas suhu tinggi.         

HRE

Cr

Al

Re

Fe

25.0

6.0

Cocog

Ngaso

Maks. Operasional terusan (℃)

1.0-3.0

> 3.0

1225-1350

1400

Resistivitas listrik ing 20 ℃ (μ · Ω · m)

1,45

Kapadhetan (g / cm3)

7.10

Titik lebur (udakara) (℃)

1500

Elongation pecah (udakara) (%)

16-33

Pangarep-arep urip kanthi (1350 ℃ , h)

> 60

Jumlah lentur baleni (20 ℃)

7-12

Sifat magnetik

Magnetik

Hubungan antara panggunaan maksimum suhu tungku lan swasana:

Swasana tungku

Hawane garing

Hawa lembab

Hidrogen

Nitrogen

 

Penguraian gas amonia

Suhu ()

1400

1200

1400

950

1200

Mbantu

1. Tegangan sing dirating: 220V / 380V

2. Proses instalasi supaya ora nabrak, kanggo ngindhari rereget sing tercemar, supaya ora lembab, nganggo sarung tangan nalika ana kabel sing dicekel tangan. Sawise kawat tungku instalasi kudu tetep lurus, kanggo nyegah goresan lumahing lan erosi dening rereget, mula mengaruhi urip sing migunani lan instalasi sing ora bener;

3. Nalika nggunakake voltase sing dirating. Ing swasana nyuda sing kuwat, swasana asam, swasana asem bakal mengaruhi umur panggunaan suhu dhuwur;

4. Sampeyan nggunakake sadurunge suhu dhuwur, kudu tetep sawetara jam lan bebas saka korosi ing swasana garing udakara 1000 ℃, supaya tungku kawat sawise film protèktif digawe ing permukaan panggunaan normal, sing bisa njamin urip saka pemanas kawat normal;

5. Proses instalasi kudu tetep instalasi insulasi kawat pemanas, kanthi kuat supaya ora kena, kanggo njaga kejut listrik utawa scald.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita