Spiral kawat merek SPARK

Katrangan singkat:

Kawat spiral merek Spark "kondhang ing saindenging negara. Nggunakake kabel paduan Fe-Cr-Al lan Ni-Cr-Al berkualitas tinggi minangka bahan baku lan nggunakake mesin berliku otomatis kanthi kecepatan tinggi kanthi kapasitas daya kontrol komputer. Kita produk duwe resistensi suhu dhuwur, munggah suhu cepet, umur layanan dawa, resistensi stabil, kesalahan daya output cilik, defleksi kapasitas cilik, nada seragam sawise elongasi, lan permukaan sing lancar.


Detail Produk

Tag Produk

Electric furnace wire (e)
Electric furnace wire (b)
Electric furnace wire (d)

Kawat spiral merek Spark "kondhang ing saindenging negara. Nggunakake kabel paduan Fe-Cr-Al lan Ni-Cr-Al berkualitas tinggi minangka bahan baku lan nggunakake mesin berliku otomatis kanthi kecepatan tinggi kanthi kapasitas daya kontrol komputer. Kita produk duwe resistensi suhu dhuwur, kenaikan suhu cepet, umur kerja sing dawa, resistensi stabil, kesalahan daya output cilik, defleksi kapasitas cilik, nada seragam sawise elongasi, lan permukaan sing lancar. Umume digunakake ing oven listrik cilik, tungku muffle, AC, macem-macem oven, tabung pemanas listrik, peralatan rumah tangga, lan liya-liyane. Kita bisa ngrancang lan ngasilake kabeh jinis helix sing ora standar miturut sarat pangguna.

Karakteristik kawat tungku listrik:

1. Contone, suhu aplikasi maksimum kawat profil paduan HRE Fe Cr Al ing udhara yaiku 1400 ℃;

2. Beban lumahing sing diidini gedhe;

3. nduweni resistensi oksidasi sing apik lan resistensi dhuwur;

4. Regane luwih murah tinimbang kromium nikel;

5. Kanthi paningkatan suhu, cacat utamane nuduhake plastik

deformasi, lan kekuatan kompresi ing suhu dhuwur kurang.

Karakteristik kawat tungku listrik paduan Ni Cr kaya ing ngisor iki

1. Kekuwatan kompresi dhuwur ing suhu dhuwur

2. Sawise aplikasi jangka panjang, bahan baku ora gampang rapuh;

3. Emisivitas paduan Ni Cr Al luwih dhuwur tinimbang paduan Fe Cr Al;

prekara sing kudu digatekake

1. Diameter kawat kudu dipilih kanthi bener miturut cara sambungan listrik, beban permukaan sing cukup lan diameter kawat sing tepat;

2. Sadurunge dipasang kabel tungku listrik, tungku yaiku diperiksa kanthi lengkap kanggo mbusak bebaya ferit, karbon sing didhelikake

endapan lan kontak karo tungku listrik, supaya ora ana sirkuit sing cendhak, kanggo nyegah rusak kawat;

3. Kawat tungku listrik kudu disambungake kanthi bener miturut cara kabel sing dirancang sajrone instalasi;

4. Sensitivitas sistem kontrol suhu kudu dicenthang sadurunge nggunakake kabel tungku listrik, supaya kabel listrik ora bisa diobong amarga kegagalan suhu.

Spesifikasi produk kalebu pola

Kalibrasi

kapasitas (w)

Dirating

voltase (v)

 

Diameter (mm)

Spiral eksternal

diameter (mm)

Panjang spiral (mm)

Bobot spiral (g)

300

220

0,25

3.7

122

1.9

500

220

0,35

3.9

196

4.3

600

220

0,40

4.2

228

6.1

800

220

0,50

4.7

302

11.1

1000

220

0,60

4.9

407

18.5

1200

220

0,70

5.6

474

28.5

1500

220

0,80

5.8

554

39.0

2000

220

0,95

6.1

676

57.9

2500

220

1.10

6.9

745

83.3

3000

220

1.20

7.1

792

98.3


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk