SGHYZ paduan elektroterma suhu dhuwur

Katrangan singkat:

Produk SGHYZ minangka produk anyar sing dikembangake sawise HRE sing wis akeh digunakake ing bahan paduan electrothermal suhu dhuwur ing taun-taun pungkasan. Yen dibandhingake karo HRE, produk SGHYZ nduweni kemurnian sing luwih dhuwur lan resistensi oksidasi sing luwih apik. Kanthi kolokasi elemen bumi langka khusus lan proses manufaktur metalurgi unik, bahan kasebut wis diakoni dening pelanggan domestik lan manca ing bidang serat tahan panas sing suhu dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

BEIJING SHOUGANG GITANE MATERI BARU CO.LTD wis suwe nyedhiyakake riset lan pangembangan produk paduan pemanas listrik kanthi resistensi oksidasi sing apik lan resistensi suhu dhuwur. Produk SGHYZ minangka produk anyar sing dikembangake sawise HRE sing wis akeh digunakake ing bahan paduan electrothermal suhu dhuwur ing taun-taun pungkasan. Yen dibandhingake karo HRE, produk SGHYZ nduweni kemurnian sing luwih dhuwur lan resistensi oksidasi sing luwih apik. Kanthi kolokasi elemen bumi langka khusus lan proses manufaktur metalurgi unik, bahan kasebut wis diakoni dening pelanggan domestik lan manca ing bidang serat tahan panas sing suhu dhuwur. Wis sukses ditrapake ing sinter keramik, tungku difusi, kapadhetan daya dhuwur lan kiln industri suhu tinggi.

1. nilai lan komposisi kimia%

C Si Cr Al Fe
0.04 ≤0.4 20-23 5.8 -

2. Spesifikasi

(1) Diameter kawat bunder: φ0.15-9.0mm

(2) Kawat kawat rata: 0,1-0,4mm Jembar: 0,5-4,5mm

(3) Kekandelan Strip: 0,5-2.5 Jembar: 5-48mm 

3. Status pangiriman

(1) Dhiameter kabel luwih gedhe tinimbang 5.0 mm, pangiriman cakram Biru

SGHYZ high temperature electrothermal alloy

(2) Rentang diameter kawat: 1.0-5.0 mm, pangiriman piring emas

SGHYZ high temperature electrothermal alloy2

(3) Rentang diameter kawat kurang saka utawa padha karo φ 1.0 mm, pangiriman aksial padhang

SGHYZ high temperature electrothermal alloy4

(4) Sabuk rata: dikirim kanthi kondhisi.

SGHYZ high temperature electrothermal alloy3

4. Kinerja lan Aplikasi

(1). Aplikasi dhasar

Panggunaan maksimalsuhu ℃ Kekuatan tenunan Annealed N / mm2  Elongasi%  20 ℃ resistensirateμ.Ω.m

1425

650-800

> 14

1,45

Aplikasi: Tungku perapian keramik suhu tinggi / tungku perawatan panas suhu tinggi / difusi suhu dhuwur ing industri elektronik

 

(2).Karakteristik

kerapatan / cm3 1000 ℃ suhu dhuwurkekuwatan MPa 1350 life urip cepet (jamMiturut standar GB / t13300-91 Negara sing teroksidasi kanthi lengkapKoefisien radiasi saka
7.1 20 > 80 0,7

 

(3)Koefisien ekspansi linear rata-rata

suhu ℃ Koefisien ekspansi linear rata-rata × 10-6 / k
20-250

11

20-500

12

20-750

14

20-1000

15

 

(4).Resistansi faktor koreksi suhu

suhu ℃ 700 900 1100 1200 1300
Ct 1.02 1.03 1.04 1.04 1.04

5. Urip relatif

image5
Spesifikasi kabel (mm) Resistansi (Ω / m) Bobot (g / m)
1 1,85 5,58
1.1 1,53 6.75
1.2 1.28 8.03
1.3 1.09 9.42
1.4 0,942 10.9
1.5 0,821 12.5
1.6 0,721 14.3
1.7 0,639 16.1
1.8 0,57 18.1
1.9 0,511 20.1
2 0,462 22.3
2.1 0,419 24.6
2.2 0,381 27
2.3 0,349 29.5
2.4 0,321 32.1
2.5 0,295 34.9
2.6 0,273 37.7
2.7 0,253 40.7
2.8 0,235 43.7
2.9 0,22 46.9
3 0,205 50.2
3.1 0,192 53.6
3.2 0,18 57.1
3.3 0,17 60.7
3.4 0,16 64.5
3.5 0,151 68.3
3.6 0,142 72.3
3.7 0,135 76.3
3.8 0,128 80.5
3.9 0,121 84.8
4 0,115 89.2
4.1 0,11 93.7
4.2 0,105 98.4
4.3 0,1 103.1
4.4 0,095 108
4.5 0,0912 113
4.6 0,0873 118
4.7 0,0836 123
4.8 0,0801 128
4.9 0,0769 134
Spesifikasi kabel (mm) Resistansi (Ω / m) Bobot (g / m)
5 0,0739 139
5.1 0,071 145
5.2 0,0683 151
5.3 0,0657 157
5.4 0,0633 163
5.5 0,061 169
5.6 0,0589 175
5.7 0,0568 181
5.8 0,0549 188
5.9 0,053 194
6 0,0513 201
6.1 0,0496 207
6.2 0,048 214
6.3 0,0465 221
6.4 0,0451 228
6.5 0,0437 236
6.6 0,0424 243
6.7 0,0411 250
6.8 0,0399 258
6.9 0,0388 265
7 0,0377 273
7.1 0,0366 281
7.2 0,0356 289
7.3 0,0346 297
7.4 0,0337 305
7.5 0,0328 314
7.6 0,032 322
7.7 0,0311 331
7.8 0,0303 339
7.9 0,0296 348
8 0,0288 357
8.1 0,0281 366
8.2 0,0275 375
8.3 0,0268 384
8.4 0,0262 393
8,5 0,0256 403
8.6 0,025 412
8.7 0,0244 422
8.8 0,0238 432
8.9 0,0233 442

Tabel referensi resistensi / bobot SGHYZ meter. (data pitungan ing ndhuwur mung kanggo referensi, kisaran fluktuasi resistensi yaiku ± 5%, lan bobote beda karo kisaran akurasi ukuran.)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita