Rapat dewan direksi lan pemegang saham BEIJING SHOUGANG GITANE NEW MATERIALS CO., LTD dianakake kanthi sukses ing taun 2020

Tanggal 16 Oktober, dewan direksi kaping 4 lan rapat umum pemegang saham 17 BEIJING SHOUGANG GITANE NEW MATERIALS CO., LTD sukses dianakake ing ruang konferensi perusahaan kasebut. Li Chundong, wakil manajer umum perusahaan ekuitas, direktur, pengawas lan wakil pemegang saham melu rapat ing rapat kasebut. Rapat kasebut dipimpin dening Li Gang, Sekretaris panitia Partai, ketua lan manajer umum.

news pic1

Ing taun 2020, dewan direksi lan rapat pemegang saham musyawarah lan nglulusake resolusi rapat kasebut.

Ing rapat umum para pemegang saham perusahaan kaping 17, Kamerad Li Gang menehi ceramah khusus babagan macem-macem indikator bisnis ing telung kuartal pertama taun 2020, lan nggawe rencana kanggo kuartal kaping papat kanggo njamin kabeh indikator lan tugas rampung. sajrone taun iki, lan dadi landhesan pembangunan sing apik ing taun 2021.

news pic3

Li Chundong negesake kanthi lengkap Indikator bisnis GITANE, manajemen perusahaan, pengendalian risiko, konstruksi bakat, lan konstruksi budaya perusahaan ing taun 2019. Fokus kanggo ngrampungake kerja perusahaan GITANE ing telung kuartal pertama taun 2020, Komandan Li Chundong negesake manawa ana ing kahanan epidemi ing taun iki, liwat upaya gabungan klompok utama GITANE, kabeh pemegang saham lan kabeh karyawan, kinerja bisnis saiki wis diraih, lan prestasi kasebut durung gampang dipikolehi. Ing aspek manajemen perusahaan, wis nindakake akeh gaweyan, komunikasi kanthi aktif karo departemen pamrentah, lan dadi perusahaan sing diwanti-wanti kanggo berkembang ing Kabupaten Changping; nindakake latihan sistematis kanggo kabeh staf; aktif ngrampungake masalah sing ditinggalake saka sejarah; nyipta papan kegiatan kagiyatan anyar kanggo nganyarke budaya budaya luang, sing luwih ningkatake rasa duweke karyawan lan rasa misi pengembangan perusahaan sing bermutu.

news pic4

Wektu kiriman: Dec-28-2020