Kanggo nanggapi panggilan mantep kotamadya Beijing

Kanggo nanggapi panggilan klasifikasi sampah padat kotamadya Beijing, panitia Partai Negara Bagian Pengawasan aset lan Komisi Administrasi duweke ngatur lan nindakake kegiyatan praktik "klasifikasi sampah perusahaan duweke negara", ngetrapake tugas-tugas utama ditugasake dening Shougang Group lan perusahaan ekuitas, luwih ningkatake implementasi versi anyar "Peraturan Manajemen Limbah Kota Beijing", lan kanthi efektif ningkatake perusahaan kotamadya lan kabeh kader lan pengetahuan pekerja babagan klasifikasi sampah domestik tingkat Kesadaran, tingkat partisipasi lan bener tarif pangiriman.

news pic5

Panitia Partai BEIJING SHOUGANG GITANE MATERI BARU CO.LTD kanthi aktif ngatur lan nerbitake surat komitmen klasifikasi sampah domestik menyang luwih saka 400 karyawan perusahaan, tuku sekumpulan kaleng sampah klasifikasi, stiker sampah ing poster lan poster, lan diselehake ing bangunan kantor lan asrama pemuda perusahaan, supaya bisa ningkatake kabeh wong supaya aktif melu tumindak praktis klasifikasi sampah, ngolah kebiasaan klasifikasi sampah lan nambah kebiasaan klasifikasi sampah. Kita ngerti babagan klasifikasi sampah.

Ing tanggal 5 September, perusahaan materi anyar Ji Tai'an teka ing komunitas ing Beijing kanggo melu tumindak khusus "tong sadurunge" dadi sukarelawan ing komunitas kasebut, lan sinau kanthi jero lan nangkep semangat arahan penting sekretaris umum Xi Jinping kerja ngurutake sampah, lan luwih ningkatake kombinasi organik klasifikasi sampah lan pencegahan lan kontrol epidemi. Pengetahuan klasifikasi bisa nuntun warga supaya mbuwang sampah kanthi bener, ningkatake para warga kanggo nggawe kabiasaan klasifikasi sampah, lan nggawe klimaks anyar "publisitas lan implementasi peraturan, klasifikasi sampah, pambangunan peradaban kutha, peradaban sosial lan mode anyar peradaban ekologis ".

Ing langkah sabanjure, perusahaan bakal terus ningkatake praktik "klasifikasi sampah ing perusahaan duweke negara kanthi tumindak", lan menehi kontribusi positif kanggo pambangunan Shougang sing beradab lan GITANE ijo.


Wektu kiriman: Dec-28-2020