BEIJING SHOUGANG GITANE MATERI BARU CO., LTD NGGUNAKAN Rapat Komitmen Komitmen Paling Apik ing taun 2020

Ing esuk tanggal 5 November, perusahaan GITANE nganakake rapat pujian kanggo karyawan sing paling ayu ing taun 2020. Ing rapat kasebut, sepuluh karyawan sing paling ayu lan loro unit organisasi paling apik dipuji, lan loro perwakilan nggawe pidato pertukaran umum. Rapat kasebut dipimpin dening Li Xiaoqi, Sekretaris Komisi kanggo Disiplin Disiplin lan asisten manajer umum. Luwih saka 30 pimpinan, kader tingkat menengah lan perwakilan karyawan sing paling ayu sing melu rapat kasebut.

Atas wakil panitia partai GITANE Partai, Kamerad Li Gang ngucapake selamat lan hormat marang karyawan sing paling ayu lan akeh stiker GITANE, lan ngucapake simpati tulus kanggo karyawan oyot lan garis depan.

news pic1

Li Gang negesake manawa wiwit awal taun iki, perusahaan kasebut mesthi nindakake "ngembangake pasar ing njaba" Kanthi inti inovasi ilmiah lan teknologi, strategi bisnis "penguatan manajemen internal" fokus ing inovasi ilmiah lan teknologi, nyuntikake emas dadi merek SPARK baja kanthi ningkatake kualitas produk, terus ningkatake level teknologi lan teknologi lan kapasitas pasokan ngembangake produk anyar mewah, nambah tenaga keras lan pengaruh pasar saka produk perusahaan ing persaingan pasar, nggabungake manajemen pondasi, lan kontrol ketat kontrol finansial, kontrol biaya, kontrol materi lan kontrol kualitas Miturut manajemen benchmarking kimia, ing wektu sing padha, wis nggawe mekanisme manajemen keamanan jangka panjang, nggawe platform inovasi kanggo reformasi skala cilik lan reformasi skala cilik, nindakake remediasi lingkungan, lan nambah im perusahaan umur Ekspansi pasar kanthi semangat, maju organisasi produksi, produksi bisnis ing upaya gabungan kabeh wong menyang level anyar.

news pic2

Panitia Partai perusahaan kasebut njaluk karyawan sing paling ayu kanggo ngurmati pakurmatan kasebut, menehi peran lengkap kanggo peran utama ing posisi oyot rumput, nggawe prestasi anyar lan menehi kontribusi anyar kanggo pangembangan perusahaan sing berkualitas. Kabeh kader lan staf njupuk conto sing maju, menehi kringet perjuangan ing jabatane, lan menehi tanggung jawab lan misi gedhe kanggo mbangun GITANE umur setaun.


Wektu kiriman: Dec-28-2020